Få flere kundebesøg

Det er snart vinterferien og folk rejser rundt til familiemedlemmer, og folk stopper ind for hurtigt at få en vare eller se det personligt. folk laver flere og flere “Online-undersøgelser” for at finde lokale butikker

Google skriver :
søgning interessen i lokale butikker ramte et rekordhøjt sidste år, og vi ser 350 gange større søgeinteresse i “lokal” + “i nærheden af ​​mig” end der var for 10 år siden.

For at få flere kunder til din butik eller erhverv skal du bruge google map tjenesten mere. Lokale kampagner hjælper virksomheder med fysiske placeringer med at få flere besøg i detailforretninger, restauranter, bilforhandlere med mere. De inkluderer også nye måder at markedsføre din virksomhed på Google Maps.

Hvis du er detailhandler, hjælper Shopping-kampagner dig med at markedsføre hele din e-handel og lokale produktbeholdning for at skabe salg på tværs af dit websted og butikker. Detailhandlere bør bruge lokale kampagner for at maksimere butikstrafikken og kombinere dem med Shopping-kampagner, som hjælper dig med at øge rækkevidden og salget på omnichannel.

Husk at få dine kunder til at skrive et review på google map, eventuelt få dem til at tage et billede at det produkt de lige har købt.

Uanset om folk vil besøge en park, museum, lokal butik eller restaurant, forbinder Google Maps dem med de steder, de er interesseret i. Faktisk trykker folk på placeringsnåler i kort hundreder af millioner gange om ugen for at udforske og få information om den fysiske verden omkring dem.

5. december 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *