2019 – Danske webhotel

En lille guide over danske webhoteller 2019!

Sådan vælger du det rigtige webhotel.

Hvis du har lavet din hjemmeside med et CMS system, så er det vigtigt at du vælger et webhotel, som understøtter CMS.
Har du eksempelvis valgt at lave din hjemmeside eller webshop i WordPress, Joomla eller Prestashop, så skal dit webhotel understøtte PHP og MySQL. Langt de fleste webhoteller understøtter dette, men husk altid at tjekke efter.

Flere domæner

De fleste webhoteller lader dig have 1-2 domæner på dit webhotel. Skal du have flere, så skal du typisk betale ekstra for det. Der er dog nogle webhoteller der giver mulighed for flere domæner, Husk at tjekke dette hvis du har brug for det.

Hvor meget plads bruger du

De fleste udbydere tilbyder dig mere plads end du nogenside for brug for. da en standart hjemmeside ikke fylder meget idag. Du skal finde udaf hvormeget plads du regner med at bruge, Dette kan du gøre ved eks. hvis du skal have en webshop. tjek dine produkt billeder. og se om det passer inde for det antal gigabyt som webhotellet tilbyder.

Hvor meget trafik for du

Trafikken måles i antal megabyte eller gigabyte, og det er det antal data der bliver hentet af dine besøgende. regner du med at lave en stor webshop. skal du husk at tjekke hvor meget datatrafik du har til rådighed.

Har du brug for support

Nogle webhoteller har kun mail support, andre har telefon support. Derfor skal du tænke dig om hvormeget support du regner med at have brug for.

5. december 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *